Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Barnskötare/ Fritidspedagog till Fritidshem


Kontaktperson:
Mia Jonasson, rektor, 013263720
Fackliga representanter:
Sigrid Wängestam, Lärarförbundet, 013263759

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Ekängens skolor är belägen 6 km från centrum i en härlig miljö nära Roxen.
Skolornas närhet till skog och sjö ger eleverna stimulans för lek och lärande.
Ekängens skolor består av två skolor Bärstadskolan där våra elever i förskoleklass och år 1 går och Ekängsskolan där våra elever i årskurs 2-6 går.
Tjänsten är på Bärstadskolan där vi har tre fritidshem för elever i förskoleklass-år 1.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en fritidspedagog alternativt barnskötare 100% som förstärkning till ett av våra fritidshem. Tjänsten är ett vikariat under läsåret med möjlighet till en tillsvidareanställning.

Som fritidspedagog på Ekängens skolor ska du tillsammans med arbetslaget ansvara för planering genomförande och utvärdering av det pedagogiska arbetet på fritidshemmet  utifrån våra styrdokument. Vi söker en engagerad och entusiastisk medarbetare som har lätt för att samarbeta och som känner stolthet för sitt jobb.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • Har en adekvat utbildning för arbete på fritidshem
  • Är förtrogen med styrdokumenten
  • Har lätt för att samarbeta
  • Är flexibel
  • Är kvalitetsmedveten och intresserad av skolutveckling
  • Har förmåga att se verksamheten i ett helhetsperspektiv
  • Gärna har utbildning inom idrott och hälsa
Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 28 september 2016