Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Barnskötare fsk Bataljonsgatan 24, förskolan EkkällanSista ansökningsdatum: 2017-01-19
Referensnummer: 129840

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Inger Collin, 013-20 79 91

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Förskolan Ekkällan är en förskola som startade hösten 2015. Förskolan ligger i Södra Ekkällan som är ett nytt bostadsområde som gränsar till härliga omgivningar med närhet till skog och grönområden.

Förskolan ligger på bottenvåningen i Ekkälleskolan och kommer senare delen av 2018 flytta till en nybyggd förskola i samma område. Förskolan har ljusa härliga lokaler. Vi arbetar med barnen åldersindelningen 1-3 år och 3-5 år. Vi har en förskola med många olika kulturer som berikar vår verksamhet.

Som stöd i det pedagogiska arbetet finns en specialpedagog som är knuten till förskolorna i området. Planeringstid och reflektionstid är något som vi har planerat in i organisationen då det kollegiala lärandet möjliggör utveckling av både verksamheten och sitt eget lärande.

Arbetsbeskrivning

Som barnskötare får du arbeta med kunniga och engagerade pedagoger. Du deltar i alla olika arbetsuppgifter på förskolan. Vi söker barnskötare till både till de yngre och äldre barnen.

Förhållningssätt, glädje och fokus på uppdraget i förskolans läroplan är några av de arbetsuppgifter som är viktiga. För att förskolan ska upplevas positiv av alla är föräldrasamverkan också av stor betydelse.

Kvalifikationer

Barnskötarutbildning eller likvärdigt

Vi söker dig som:

  • har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolans läroplan och styrdokument och tillämpar dessa i den dagliga verksamheten
  • vill vara med och utveckla förskolan
  • har positiv inställning till att utveckla och prova nya arbetsmetoder
  • gärna delar med dig av kunskaper och erfarenheter till kollegor
  • har god insikt i värdegrundsarbete och har ett gott förhållningssätt
  • är lyhörd och har förmåga att se till varje barns individuella behov och förutsättningar
  • har god samarbetsförmåga

Vi vill att du är positiv, glad, lösningsfokuserad och har god förmåga att se möjligheter i arbetet.

Välkommen med din ansökan!

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 19 januari 2017