Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Barnskötare med diabeteskompetensSista ansökningsdatum: 2016-09-13
Referensnummer: 112064

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Kontaktperson:
Anneli Träff, 013-20 79 87

Ansök här!

Om Arbetsplatsen

Du barnskötare/undersköterska/vårdbiträde med kunskap kring diabetes,

Vidingsjö förskolor med visionen ”En förskola att längta till” söker resurs till barn med diabetes!

Välkommen med din ansökan till Förskolan Grengatan – kom och arbeta tillsammans med ett härligt gäng lösningsinriktade pedagoger med hög profession, god samverkan och en rak och öppen kommunikation.

Förskolan Grengatan ligger naturnära med gångavstånd till Vidingsjöskogen, grönområden och lekparker och erbjuder en härligt variationsrik och inbjudande ute- och innemiljö för barn och vuxna.

Förskolan är nyrenoverad och består av 69 barn i åldern 1-5 år fördelade på fyra avdelningar. På förskolan finns också ett tillagningskök med egen kock som lagar varierad, god och näringsriktig mat, utöver det vanliga. Förskolan har matråd tillsammans med barnen med fokus på barns inflytande.

Arbetsbeskrivning

Vi arbetar efter tanken att vi är varandras arbetsmiljö och månar om att skapa en förskola, där delaktighet och samverkan är central och där värdegrundsarbetet är tydligt förankrat. Vi har goda resultat vid insynsbesök och i attitydundersökningen. Arbetsmiljöenkäten visar på en fungerande arbetsplats där personal trivs och vill arbeta.

Med utgångspunkt i förskolans läroplan (Lpfö98/10) använder vi oss av ett lösningsinriktat förhållningssätt där fokus ligger på människans möjligheter att bli sitt bästa jag.

Kvalifikationer

Vi söker nu dig som är barnskötare/undersköterska/vårdbiträde med kunskap kring diabetes, på detta vikariat på 75%, som sträcker sig fram till 31/6-17.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 13 september 2016