Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Barnskötare till Bestorp, vikariatSista ansökningsdatum: 2017-08-08
Referensnummer: 161632

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Kontaktperson:
Agneta Johansson, Förskolechef, 013-263739

Ansök här!

Om arbetsplatsen

"Lek och lärande med trygghet och glädje" - det är vår vision!

Omtanke, gemenskap och trygghet är viktigt för oss på förskolorna i Brokind och Bestorp. Här arbetar vi med att stimulera barns utveckling genom att erbjuda lek, lärande och omsorg. Förskolan Sågvägen, som ligger i natursköna Bestorp, har tre avdelningar och en egen kokerska som lagar maten från grunden.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten är ett vikariat fram till 2018-06-30. Som barnskötare hos oss får du ingå i ett sammanhang med nätverk, kvalitetsdagar och kontinuerlig kompetensutveckling.

Som arbetsgivare vill vi ligga i framkant i det pedagogiska arbetet och ständigt utveckla våra arbetsmetoder. Vi vill också skapa förutsättningar till ett hållbart arbetsliv genom förmånliga anställningsvillkor, till exempel utökad partiell föräldraledighet och generös friskvårdsersättning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • har barnskötarutbildning
  • är en medforskande barnskötare som är nyfiken och vill arbeta med det kompetenta barnet
  • ger barnen möjlighet att formulera egna teorier och hypoteser
  • är van att reflektera eller är villig att öva på detta
  • är nyfiken på andras tankar
  • har ett positivt förhållningssätt

En positiv inställning är en förutsättning! Likaså förutsätter vi att du har intresse för att utveckla nya arbetsmetoder samt sprida kunskap och erfarenheter till kollegor.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 8 augusti 2017