Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Barnskötare till Fredriksbergs förskolor


Kontaktperson:
Lena Antonsson, 013-29 47 62

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Du är välkommen att bli en av oss i Fredriksbergs förskolor!

Förskolorna i Fredriksberg finns på Järnåldersgatan 27, Ekholmsvägen 499, Trombongatan 6, Gryningsgatan 5 och Fredriksbergsvägen 31. Vi söker nu barnskötare till våra förskolor.

Arbetsbeskrivning

Som barnskötare arbetar du tillsammans med dina kollegor i det pedagogiska arbetet. Du arbetar för en trygg och säker miljö som lockar och utmanar barnen till lek, aktivitet och lärande. Ditt arbete präglas av en tydlig respekt för individen samt en bra relation till barn, föräldrar och kollegor.

Kvalifikationer

Du är utbildad barnskötare eller erfaren i yrket.

Vi vill att du är en ansvarstagande person som skapar trygghet och har ett situationsanpassat förhållningssätt. Lyhördhet med förmåga att samarbeta och bemöta barn, föräldrar och kollegor på ett positivt sätt är andra delar som värdesätts. Vi tror du ser på uppdraget med lust och engagemang!

Tjänsterna är tillsvidareanställningar med start under hösten.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 10 oktober 2016