Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Barnskötare till Fritidshemmet på HagbyskolanSista ansökningsdatum: 2016-10-19
Referensnummer: 115929

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Åsa Wallén, 013-205312

Ansök här!

Om arbetsplatsen

I södra delen av Linköping hittar du Hagbyskolan. Här går barn från förskoleklass till år 6. Skolan präglas av en engagerad och positiv personalgrupp samt en fantastisk utemiljö.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en barnskötare till skola och fritidshem. På förmiddagarna arbetar du tillsammans med lärarna i en klass och på eftermiddagarna arbetar du i fritidshemmet. Det innebär omväxlande arbetsuppgifter och att du har möjlighet se elever växa och utvecklas i olika verksamheter.

Du deltar tillsammans med övrig personal i planering och genomförande av det pedagogiska arbetet.

Kvalifikationer

Barnskötarutbildning eller likvärdig utbildning.

Vi söker dig som tillsammans med oss vill utveckla verksamheten i fritidshemmet. Du är ansvarstagande, lyhörd och har  förmåga att se varje elevs behov.
Du har lätt för att samarbeta och har ett bra förhållningssätt i möten med kollegor, elever och föräldrar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer pågår löpande under ansökningstiden.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 19 oktober 2016