Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Barnskötare till Hagbyskolans fritidshemSista ansökningsdatum: 2017-06-05
Referensnummer: 153191

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader

Kontaktperson:
Åsa Wallén, 013-205312

Ansök här!

Om arbetsplatsen

I södra delen av Linköping hittar du Hagbyskolan. Här går barn från förskoleklass till år 6. Skolan präglas av en engagerad och positiv personalgrupp samt en fantastisk utemiljö.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en barnskötare till skola och fritidshem. På förmiddagarna arbetar du tillsammans med lärarna i en klass och på eftermiddagarna arbetar du i fritidshemmet. Det innebär omväxlande arbetsuppgifter och att du har möjlighet att se elever växa och utvecklas i olika verksamheter.

Kvalifikationer

Barnskötarutbildning eller likvärdig utbildning. Gärna erfarenhet av liknande arbete.

Vi söker dig som tillsammans med oss vill utveckla verksamheten i fritidshemmet utefter våra styrdokument. Du är ansvarstagande och har förmåga att se varje elevs behov. Du kan arbeta självständigt samt har lätt för att samarbeta med kollegor. Du har ett professionellt förhållningssätt i möten med elever, kollegor och föräldrar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Intervjuer  kommer att pågå under hela ansökningstiden.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 6 juni 2017