Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Barnskötare till Kommunens allergiförskola


Kontaktperson:
Ann-Catrine Östberg, 013-206155

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Barnskötare till Allergiförskolan specialverksamhet i Lambohov

Arbetsbeskrivning

Förskolan arbetar med ett övergripande tema som mynnar ut i olika projekt. Barns nyfikenhet och delaktighet är viktiga världen. En förutsättning för vårt projektarbete är pedagogisk dokumentation.

Allergiförskolan bedriver en specialverksamhet för barn med allergier samt för barn som av andra anledningar är infektionskänsliga och därför behöver vistas i en mindre barngrupp. Du som pedagog måste vara djur- och rökfri.

Som pedagog hos oss får du ingå i ett sammanhang med nätverk, kvalitetsdagar, kontinuerlig kompetensutveckling, specialpedagog och pedagogista som utmanar våra tankar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • är barnskötare
  • är nyfiken på andras tankar
  • har ett positivt förhållningssätt
  • har intresse av att arbeta i ett mindre sammanhang
  • har kunskaper om eller är villig att lära dig om allergier
Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 7 september 2016