Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Barnskötare till Ljungsbro förskolorSista ansökningsdatum: 2016-08-26
Referensnummer: 101933

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Jeanette Hellström, förskolechef, 013-263657

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Förskolorna i Ljungsbro/ Vreta kloster söker nya medarbetare! Midsommargårdens förskola är lokaliserad i utkanten av Ljungsbro med skogen som närmaste granne. Skogen används som en resurs i barnens lärmiljö och används dagligen. Förskolan har 26 inskrivna barn som är indelade i åldersgrupper under delar av dagen. I nuvarande organisation kommer du arbeta med de yngsta barnen tillsammans med 2 pedagoger.

Arbetsbeskrivning

Du:

  • tar ansvar för att stimulera och utmana barnets utveckling och lärande genom att erbjuda en god och föränderlig lärmiljö.
  • har ett utforskande, engagerat och professionellt förhållningssätt där barnens tankar och idéer tas tillvara för att skapa en mångfald i lärandet.
  • har en god relation till barnen som karakteriseras av ömsesidig respekt, förtroendefull förhållningssätt samt positiva förväntningar.
  • har ett nära samarbete med kollegor och föräldrar.

Kvalifikationer

Barnskötarutbildning

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 26 augusti 2016