Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Barnskötare till Malmslätt, delad barnskötar-/kökstjänstSista ansökningsdatum: 2017-03-05
Referensnummer: 137756

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Ann-Kristin Anstérus, Förskolechef, 013-20 65 17

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Malmslätts förskolor är samlingsnamnet för en kommunal barnomsorgsverksamhet som bedrivs vid sex förskolor och två dagbarnvårdargrupper i stadsdelen Malmslätt i Linköping. Området Malmslätt ligger naturskönt med närhet till skog och grönområden, endast 15 minuters bussresa från Linköpings resecentrum. I området är vi drygt 70 pedagoger som på ett engagerat och målmedvetet sätt arbetar för att skapa en trygg och lustfylld miljö där barn kan utvecklas och lära.

Välkommen till oss vid Malmslätts förskolor – vi sätter likvärdighet och kvalitet i fokus!

Arbetsbeskrivning

Vi söker en barnskötare som även kommer att arbeta i mottagningsköket på en av våra avdelningar. Fördelningen mellan tid i kök och tid i barngrupp är 40/60.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst där vi ser att vi kan vara flexibla gällande tjänstgöringsgraden. Den kan komma att vara mellan 75-100%.

Kvalifikationer

Du har en barnskötarutbildning och du:

  • tar ansvar för att stimulera och utmana barnets utveckling och lärande genom att erbjuda en god och föränderlig lärmiljö
  • har ett utforskande, engagerat och professionellt förhållningssätt där barnets tankar och idéer tas tillvara
  • månar om en god relation till såväl barnen som kollegorna och föräldrarna. känner glädje i ditt arbete och låter det synas
  • tycker om tanken på att arbeta i både kök och barngrupp och ser det som en möjlighet till variation under arbetsdagen. 

Personlig lämplighet beaktas under rekryteringsprocessen.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 5 mars 2017