Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Barnskötare till PlöjaregatanSista ansökningsdatum: 2016-10-16
Referensnummer: 115208

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Kontaktperson:
Marie-Louise Persson, Tf Förskolechef, 013-205858

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Vill du arbeta i ett spännande område i ständig utveckling?

Vi söker nu en barnskötare till vår garantiförskola på Plöjaregatan i Lambohov.

Arbetsbeskrivning

Uppdraget innebär att förmedla en god omsorg för barnen och vi lägger därför stor vikt vid att Du i din roll som barnskötare har ett stort engagemang i barngruppen. Vår vision är Valkebo förskolor – där varje möte blir lärande genom engagemang, glädje och professionalitet och vill vi att Du som medarbetare hos oss tillämpar visionen i ditt vardagliga arbete.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som tycker om att samarbeta och är flexibel. Du har ett positivt förhållningssätt och skapar förutsättningar för en bra relation till barn, föräldrar och kollegor. Du har barnskötarutbildning samt arbetslivserfarenhet inom förskoleverksamhet eller liknande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 16 oktober 2016