Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Barnskötare till Sturefors förskolorSista ansökningsdatum: 2016-09-21
Referensnummer: 112967

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Marie Sturehed, 013-20 55 02

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Barnskötare till Sturefors

Du är Välkommen att bli en av oss i Sturefors förskolor!

Förskolorna i Sturefors finns på - Björnbärsvägen, Lingonvägen och Stureforsvägen.

Vår gemensamma vision är:

             "En förskola för alla där kunskap och människor växer”

                          Engagemang - Kompetens - Arbetsglädje

Som barnskötare i Sturefors kommer du att vara en del av ett arbetslag som ständigt lär och utvecklas. Här arbetar engagerade, stolta och drivande pedagoger med erfarenhet och kompetens.

I området finns tillgång till gemensamma stödresurser inom bland annat specialpedagogik och kvalitetsarbete.

Arbetsbeskrivning

Till detta uppdrag söker vi dig som har förmågan att tänka nytt, är engagerad och ser möjligheter att utveckla och utvecklas. Du har personlig mognad och ett förhållningssätt som stämmer överens med förskolans värdegrund. Du är lyhörd och kommunikativ när det gäller såväl barn som vuxna. En positiv inställning är en förutsättning och du har intresse för att utveckla nya arbetsmetoder samt sprida kunskap och erfarenheter till kollegor.

Som barnskötare i Sturefors har du möjlighet till att kunna påverka, och utveckla olika arbetsformer i verksamheten. I Sturefors arbetar vi utifrån olika teman som utmanar barns nyfikenhet och förståelse för språk, genus, matematik och naturvetenskap.

Musik, rörelse och skapande är viktiga delar i vår pedagogiska verksamhet.  Vi arbetar för att ge barnen en trygg, rolig och lärorik tid på förskolan.

I Sturefors förskoleverksamhet har vi arbetslagsledare, hälsoinspiratörer, IKT- ansvarig, kulturombud, utvecklingsledare med ämnespiloter inom NTA, Genus och Språk. Vi satsar på att utveckla utomhusmiljön på våra förskolor för att skapa en mer lärande miljö och lustfylld utevistelse. 

Kvalifikationer

Barnskötarutbildning.

Vill du bli en i vår gemenskap och bidra med dina kunskaper, erfarenheter och personlighet? Tveka då inte att skicka in din ansökan!

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 21 september 2016