Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

BarnskötareSista ansökningsdatum: 2016-12-19
Referensnummer: 125468

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Kontaktperson:
Gabriella Kindstrand, 013-263451

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Atlas förskola ligger i Atlasskolans hus där de  har en egen avdelad gård och tillgång till skogsdunge och nära till naturområden.

Förskolan har en internationaliserings profil och dess mångfald är resurser i det pedagogiska arbetet

Arbetsbeskrivning

Vi behöver 50% förstärkning i arbetslaget för bland annat planeringsavlösning samt för att täcka upp behov i verksamheten för exempelvis ordinarie personals studier.

Kvalifikationer

Barnskötarexamen. Gärna erfarenhet av arbete i förskola.

  • Du är flexibel och lösningsfokuserad
  • Du har god samarbetsförmåga och förmåga att skapa goda relationer till såväl barn som vuxna
  • Du har ett barnfokus i ditt arbete och ger ett gott bemötande till barn och vuxna
Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 19 december 2016