Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Barnskötare/fritidsledare 100% till Ulrika SkolaSista ansökningsdatum: 2016-09-05
Referensnummer: 109546

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Kontaktperson:
Karin Ström, 013-205856

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Ulrika skola är beläget i södra delen av kommunen, på gränsen till Kinda kommun. Landskapet runt den lilla byskolan, med sina cirka 27 F-6 elever, är vackert och inbjuder till ett aktivt lärande. Skolan samarbetar med Nykils och Rappestads skolor som finns i närområdet. Tillsammans i NUR skolorna driver vi ett gemensamt arbete för ett lustfyllt lärande med våra elever där varje elev ska synas och känna en tillhörighet. Vår måluppfyllelse är mycket hög och du har en god grund för att utveckla en fantastisk lärandemiljö och undervisning efter din egen önskedröm. Interaktionen med föräldragruppen är mycket gott och väl fungerande.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ansvara för förskoleklassens  6 elever och arbeta enligt förskoleklassens mål och riktlinjer. På eftermiddagarna arbetar du på fritids. Tillsammans med en kollega driver ni fritidsverksamheten mot de mål och riktlinjer som finns att följa.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har förskollärare- eller fritidspedagogexamen eller erfarenhet som barnskötare/fritidsledare

  • Du har god samarbetsförmåga och är trygg i dig själv. Du bör vara mycket självgående och kunna axla ett stort eget ansvar.
  • Du är strukturerad och engagerad i arbetet med att engagera och utmana varje barn i dess utveckling och lärande.
  • Du har god kännedom om de kvalitetsverktyg som finns och används inom pedagogisk verksamhet.
  • Du är lyhörd, positiv och ansvarstagande gentemot alla du möter i ditt arbete som förskollärare/fritidspedagog.

 Vid bedömningen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Du bör ha tillgång till bil.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 5 september 2016