Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Barnskötare/Personlig assistentSista ansökningsdatum: 2017-01-06
Referensnummer: 126932

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Kontaktperson:
Ulla Carlsson, 013-20 68 78

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Förskolan Junibacken är en av områdets 6 förskolor.

Vi har tillsammans utformat en verksamhetsidé med gemensamma ställningstaganden.

Ett av vårt grundläggande pedagogiska ställningstagande är att barn är kompetenta och lär tillsammans genom utforskande och kreativitet. Barn är kompetenta om de ges förutsättningar.

Områdets vision är att: Alla ska få bli sitt bästa jag och det arbetar vi för genom ledordet att olikheter berikar och att alla har något de kan bidra med.

Vi har ett projektinriktat arbetssätt och området har ett gemensamt tema vilket möjliggör att vi kan ge inspiration, stöd och ta lärdomar från varandra.

Till området hör Pedagogernas Hus där pedagogerna ingår i nätverk, kurser i pedagogisk dokumentation och workshops där du får inspiration för att utveckla ditt arbete.

Många är intresserade av vårt arbete och vi tar ofta emot studiebesök.

Vi har fina utomhusmiljöer med stor gård närhet till skogen och stora lekparker

Arbetsbeskrivning

Som personlig resurs ska du tillsammans med övriga arbetslaget arbeta för att barnet ska vara så delaktig som möjligt i alla förskolans aktiviteter och arbeta efter de mål som finns för individ, grupp och på områdesnivå.

Tjänsten är på en avdelning med barn 4-5 år. Barnet behöver tränas i sin motoriska och språkliga utveckling.

Förutom kontakt med familj och personal i förskolan kommer du att tillsammans med förskollärare i gruppen ha kontakt med stödpersoner såsom specialpedagog, sjukgymnast och logoped

Kvalifikationer

  • Barnskötarutbildning
  • Du ska ha god samarbetsförmåga, kunna arbeta självständigt och ha initiativförmåga.
  • Tilltro till barnens förmåga och ett positivt synsätt är viktigt.
  • Erfarenhet av barn i behov av liknande stöd ses som ett plus.

Välkommen med din ansökan!

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 6 januari 2017