Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Behandlingsassistent natt Linköpings ungdomsboendeSista ansökningsdatum: 2016-08-19
Referensnummer: 109720

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Gunilla Rolling, 013-263110
Lisa Carlsson, 013-207725

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Linköpings ungdomsboende, riktar sig till unga vuxna 18 - ca 22 år, som av olika anledningar behöver stöd för att klara ett eget boende.  Verksamheten bedrivs dels i ett samlat boende och dels i lägenheter i olika delar av Linköping.

Personalen består av socialsekreterare som i huvudsak arbetar dagtid och  behandlingsassistenter som arbetar kväll och natt.

Arbetsbeskrivning

Behandlingsassistenterna, arbetar alltid 2 och 2. De utövar tillsyn och ger stöd till ungdomar i det samlade boendet, men fungerar också som ett mobilt team för ett annat ungdomsboende Exodus, samt för de ungdomar som bor i lägenheter i olika bostadsområden i Linköping.

Som nattstöd finns du och den kollega du arbetar med, till för ungdomarna under kvällar och nätter, för att ungdomarna ska ha någon att vända sig till då ungdomen har behov av t.ex. samtal, hjälp med skolarbete, stöd till en aktiv och meningsfull fritid. En liten del av arbetet innebär kontroll, men vår värdegrund innebär att vi försöker stötta ungdomarna att se alternativ och själva ta ansvar för de val de gör.

Arbetet är schemalagt kvälls och nattetid, med sovande jour. Viss möjlighet finns att påverka sina arbetstider. Handledning och personalmöten ingår i arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad behandlingsassistent, fritidsledare, undersköterska eller  annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter, är ett krav. Stor vikt kommer läggas vid personlig mognad och social kompetens. Körkort är ett krav.

Leanlink är kommunens utförare av stöd, omsorg, IT och kommunikation, kost och restaurang samt kommunintern service. Verksamheten som bedrivs är eller kan vara konkurrensutsatt. Leanlink har ca 2000 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Våra kärnvärden bygger på lojalitet, empati, ansvar och närhet vilka tillsammans utgör grunden för vår verksamhet.
Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 19 augusti 2016