Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Biträdande förskolechefSista ansökningsdatum: 2017-06-11
Referensnummer: 152502

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Ulla Carlsson, 013-20 68 78
Karin Karlsson, 013-29 49 76

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Vi söker nu en biträdande Förskolechef med Reggio Emilia filosofin som drivkraft.

Område Ryd består av sju förskolor. En av förskolorna har verksamhet som är öppen dygnet runt. I området finns även en familjecentral med öppen förskola. Till Ryd hör Pedagogernas Hus där mycket av områdets kompetensutveckling sker tillsammans med pedagogistorna. Här finns även Kretslabbet – ett återbrukscentrum för kreativitet och lärande.

 Arbetsbeskrivning

Våra ambitioner är höga och vi söker nu dig som vill vara med och forma framtidens förskola. Du behöver vara väl insatt i förskolans styrdokument, ha goda ledaregenskaper, en vilja att arbeta i team och en förmåga att arbeta självständigt.

Vi ser område Ryd som en helhet och du kommer att ingå i områdets ledningsgrupp som består av två förskolechefer, två pedagogistor och en specialpedagog. Vi arbetar med ett gemensamt uppdrag där vår verksamhetsidé ligger till grund. Din huvudsakliga uppgift är bl.a. att ansvara för dygnet runt verksamheten både när det gäller administration och personalfrågor.

Kvalifikationer

  • Förskollärarutbildning
  • Meriterande om du genomgått någon av kommunens ledarutbildningar
  • Att du har ett genuint intresse för att utveckla förskolan
  • Att du kan engagera och entusiasmera medarbetare

Välkommen med din ansökan

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 11 juni 2017