Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Biträdande rektor till Malmslättsskolan KärnaSista ansökningsdatum: 2017-04-05
Referensnummer: 137325

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Helena Hadfy, rektor, 013-205203
Ann-Charlotte Stråhlin, biträdande rektor, 013-204907

Ansök här!

  • Vill du vara med och leda Malmslättsskolan Kärna mot visionen om Maximalt lärande, Likvärdighet och Lust och Engagemang?
  • Är du intresserad av att driva utvecklingsfrågor och tror på att om vi alla samarbetar når vi höga resultat?

Om arbetsplatsen

Malmslättsskolan Kärna har totalt drygt 620 elever i årskurserna F-6, med tre eller fyra paralleller per årskurs. Skolan ligger i Malmslätt med närhet till naturen och med cirka 10 minuters bussresa från Linköpings centrum. Vi erbjuder en arbetsplats där vi tydligt fokuserar på en lärande kultur för alla och där vi tror på att allas bidrag är viktiga! Elevens rätt till hög kvalitet på undervisningen står i fokus.

På skolan finner du cirka 90 stycken medarbetare inklusive stödfunktioner såsom skolsköterska, kurator, psykolog, logoped, specialpedagogisk koordinator, IT-pedagog, administrativa assistenter och flera vaktmästare. Vi har fem förstelärare och två med särskilt uppdrag.

Arbetsbeskrivning

Som biträdande rektor på Malmslättsskolan Kärna kommer du att vara direkt underställd rektor och har ett visst verksamhets-, resultat- och personalansvar. Du har ett delat ledarskap med rektor och ytterligare en biträdande rektor.

Som stöd har rektor och biträdande rektorer även en ledningsgrupp, som består av två förstelärare och två arbetslagsledare.

Du förväntas att i samverkan med ledningsgrupp och medarbetare skapa de bästa förutsättningarna för elevernas och pedagogernas utveckling och lärande genom ett ansvarstagande och lösningsfokuserat förhållningssätt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • har grundskollärarexamen och erfarenhet av att driva pedagogiskt utvecklingsarbete.
  • vågar vara ledare, god pedagogisk insikt och ett starkt intresse för att utveckla skolan.
  • har god samarbetsförmåga, självinsikt och är trygg i dig själv.
  • snabbt hantera förändrade krav och förutsättningar på ett positivt sätt.
  • är analytisk, strukturerad och har förmåga att arbeta med flera olika arbetsuppgifter parallellt.
  • har förmåga att entusiasmera, engagera och samarbeta med alla du möter i din roll.

Det är meriterande om du gått rektorsutbildningen/rektorsprogrammet och/eller har erfarenhet av arbete med fokus på F-9-perspektivet.

Tjänsten som biträdande rektor består av en tillsvidareanställning i Linköpings kommun med befattning inom det egna kompetensområdet som grund men med ett förordnande som biträdande rektor.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 5 april 2017