Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

CafévärdinnaSista ansökningsdatum: 2016-12-07
Referensnummer: 121088

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader

Kontaktperson:
Bo Edenholm, 013- 2068 83

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Affärsområde Stöd och Service är en verksamhet som ryms inom Leanlink. Idrott och Service ingår i detta affärsområde. Vi bedriver verksamhet inom  snickeri/måleri och textil, drift och underhåll av fotbollsplaner och idrottsanläggningar samt underhåll av motionsspåren i Ryd och Vidingsjö motionsanläggning. I Vidingsjö motionsanläggning driver vi även vaktmästeriet samt Cafét.

Genom oss kan kommunens enheter och allmänheten köpa vissa tjänster och varor.

Idrott och Service arbetar även med att driva arbetsrehabilitering av personer inom offentlig serviceanställning på uppdrag av bland annat Bildnings- och Omsorgsnämnderna. En sådan anställning är ett alternativ när anvisning till arbete på den reguljära arbetsmarknaden prövats och inte visats sig möjlig. Arbetsträningen innebär medicinska, sociala och arbetsinriktade insatser som syftar till att den enskilde på nytt ska kunna fungera på arbetsmarknaden.

Arbetsbeskrivning

Som vikarie för vår Cafévärdinna har du ansvaret för handledning av en arbetsgrupp om ca 5 personer som sköter lunchserveringen. Du arbetar tillsammans med cafébiträdet som har ansvar över de medarbetare som arbetar med Fikaservice samt med en arbetsledare som har ansvaret över hela caféet och dess 14 medarbetare.

I uppdraget ingår även:

  • Inköp av varor
  • arbetsfördelning
  • miljökontroller
  • upprätta matsedlar
  • kassahantering
  • Vara med vid öppning samt stängning av caféet

Kvalifikationer

I din roll ingår att fatta egna beslut inom ramen för ditt uppdrag samt att duska handleda och fördela arbetet för arbetsgruppen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetsrehabilitering och/eller tidigare arbetat med missbruks- och beroendeproblematik. Erfarenhet från tidigare arbete med livsmedel och kunskap om livsmedelshantering ses som meriterande

Personliga egenskaper såsom stabilitet, empatisk förmåga och personlig mognad värdesätts. Samtidigt är du tydlig och kan sätta gränser. Du har en humanistisk grundsyn och du tror på varje individs möjligheter och vilja till utveckling och förändring.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 7 december 2016