Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Delansvarig till LiquidSista ansökningsdatum: 2016-07-13
Referensnummer: 105213

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Ewa Höglind, 013-20 74 59
Steffan Kapellner, 013-20 57 61

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Ungdomskulturhuset Arbis är en plats för trygga möten i en drogfri miljö mellan i första hand ungdomar. I verksamheten finns förutsättningar för unga människor att växa och utveckla en positiv livsstil och ett gott livsmönster. Verksamheten är frivillig. Besökarna kommer hit när de själva vill.

Vi söker nu en delansvarig projektledare på 75 % till vår Liquid-verksamhet vid Arbis samt i den öppna fritidsverksamheten.

Liquid är en mötesplats för HBTQ-personer mellan 12- 19 år. HBTQ är ett samlingsbegrepp för homosexuella, bisexuella, transpersoner och queer. Liquid är öppet för HBTQ-personer, för personer som inte vill definiera sin sexualitet, för personer som är intergender eller som inte vet och som har funderingar kring sin sexualitet eller könsidentitet – alternativen är oändliga och hur ungdomarna definierar sig är deras val!

Arbetsbeskrivning

Som delansvarig projektledare för Liquid är ditt grundläggande uppdrag att tillsammans med ordinarie projektledare planera, genomföra och följa upp verksamheten och aktiviteter för Liquid. Exempel på aktivitet kan vara workshops, föreläsningar och temakvällar. Besökarna själva är också välkommen att ge förslag och vara med att anordna aktiviteter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med barn - och ungdomar i den aktuella målgruppen, meriterande med tidigare erfarenhet av att ha arbetat med HBTQ-frågor, HBT certifierad och att arbeta normkritiskt.

Det är särskilt meriterande om du har avklarad eller pågående fritidsledarutbildning eller annan relevant avklarad eller pågående utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du kan ta egna initiativ, vara kreativ och har både en förmåga att arbeta enskilt och kunna samarbeta med övrig personal samt arbeta strukturerat. Du är flexibel och lyhörd för andra och visar en personlig mognad genom att kunna sätta gränser, trygg i vuxenrollen samt kunna hantera olika sorters ungdomar. Dessutom har du förmågan att se och ta tillvara olikheter. Vana av att bygga nätverk i samarbete med andra organisationer. Kunskap om social medier. Vana av att prata inför grupp.

Körkort är meriterande.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 13 juli 2016