Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Dramapedagog grundsärskola



Sista ansökningsdatum: 2017-05-12
Referensnummer: 139289

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Maria Jakobsen Petersson, 013-294938

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Vi vill tillsammans skapa en särskola i särklass där både elever och personal utvecklas.

Just nu arbetar vi med bemötande och förhållningssätt genom ett treårigt projekt med låg affektivt bemötande. Detta läsår deltar vi också i skolverkets mattelyft och jobbar med utveckling i svenska och kommunikation.

Vi tror att vi blir bättre tillsammans och har nätverk där vi får möjlighet till fortbildning på olika sätt för både lärare och elevassistenter utifrån de uppgifter vi har i våra roller.

Arbetsbeskrivning

Som dramapedagog kommer du att undervisa elever i grundsärskolan.  Du kommer att undervisa på olika skolor och möta elever både på grundsärskolan samt inriktning träning. Du kommer att arbeta kollegialt tillsammans med övriga lärare på grundsärskolan.

Kvalifikationer

Utbildad dramapedagog

Vi söker dig som:

  • är självständig, positiv, flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, krav eller förutsättningar.
  • har förmåga att samarbeta och delta aktivt i arbetslag och har ett professionellt förhållningssätt i mötet med elever, kollegor och vårdnadshavare.
  • är ansvarstagande, lyhörd, noggrann och har förmåga att se till varje barns individuella behov och förutsättningar.
  • har förmågan att entusiasmera och engagera och ser inte uppkomna problem som ett hinder utan en utmaning som du vill hitta en lösning på.
  • vill vara med och utveckla verksamhetens mål och lärmiljöer och som kan omsätta pedagogisk teori i praktiskt arbete.
  • har ett inkluderande förhållningssätt.  

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Ser gärna att du har erfarenhet av arbete med elever på grundsärskolan.

Välkommen med din ansökan!

 
 


 

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 12 maj 2017