Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Ekonomibiträde kök, Majahusets förskolaSista ansökningsdatum: 2016-08-31
Referensnummer: 110538

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Anne-Lie Armerö bitr. förskolechef, 013-206159
Ann-Charlotte Jakobsson förskolechef, 013-205308

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Tornhagens förskolor består av fem förskolor Majahuset, Astrid, Stengården, Kottebo och Lektorshagen. Området växer och här finns stor utvecklingspotential. Områden har närhet till Valla, Gamla Linköping,Rydskogen och inte minst till stadskärnan med exempelvis Stadsbibliotekets stora utbud, detta ser vi som en förmån. Vi har en egen specialpedagog som stöttar ute i verksamheterna. På alla förskolor finns egna tillagningskök där man till största delen lagar maten från grunden.

Arbetsbeskrivning

  • Tillagning och ansvar för att barn/elever skall få näringsriktig och hälsosam mat samt ansvar för specialkost
  • Disk och renhållning i köket
  • Planera och göra inköp tillsammans med kollega
  • Vara en vuxen i verksamheten
  • Samarbeta med personal, kollega i köket och förskolans övriga personal
  • Ansvara för egenkontroll och hygien

Kvalifikationer

Du har gått Hotell & Restaurangprogrammet, konsumtionsutbildning eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig.

Som person är du trygg i dig själv och trivs då du får samarbeta med andra. Du är självgående och tar ansvar för din uppgift. Du jobbar på ett strukturerat sätt och kan organisera och prioritera på ett effektivt sätt. Du är noggrann och värdesätter att hålla en hög kvalitet i ditt arbete

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 31 augusti 2016