Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Ekonomibiträde till förskolan Sparvsångsvägen 100 i LinghemSista ansökningsdatum: 2017-05-11
Referensnummer: 148268

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Carolina Gustafson, 013-205759
Kristina Hellman, 013-207994

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Linghem är ett samhälle som ligger 12 km utanför Linköping. Hit tar du dig enkelt med pendeln, både från Linköping och Norrköping.

Förskolan Sparvsångsvägen 100 är en förskola med fyra avdelningar där det finns ett mottagningskök. Maten levereras från Ekängsskolan.

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att ta emot och lägga upp maten, förbereda för frukost och mellanmål, diska, beställa varor, ansvara för egenkontroll och hygien.

Kvalifikationer

  • Du har utbildning inom konsumtion, hotell och restaurang eller liknande.
  • Meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter.
  • Erfarenhet från arbete i förskolan är meriterande.
I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 11 maj 2017