Ekonomibiträden

Sista ansökningsdatum: 2017-06-22
Referensnummer: 2017/1049
Antal lediga tjänster: 2

Sysselsättningsgrad: Deltid
Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader
Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson:
Pia Bruhn, 013-26 34 08

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Vi söker 2 ekonomibiträden på 50% till förskolan Kullerbyttan i Lambohov och förskolan Pilspetsen i Slaka.

Arbetsbeskrivning

Maten tillagas i centralt kök och skickas ut till förskolorna. Arbetsuppgifterna är att ta emot maten, servera maten, duka inför lunch och mellanmål, diska, beställa varor, ansvara för egenkontrollen och hygien.

Kunskap och intresse för att integrera kostfrågorna med övrig hälsofrämjande verksamhet på förskolan

Som ekonomibiträde är man en del i arbetslaget på förskolan.

Kvalifikationer

Utbildning inom konsumtion, hotell och restaurang eller liknande.

Meriterande om man har arbetat med liknande arbetsuppgifter.

 

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 22 juni 2017