Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Elevassistent Ekholmen särskolanSista ansökningsdatum: 2016-11-25
Referensnummer: 115600

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Maria Jakobsen Petersson, 013-294938

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Grundsärskolan 7-9 är belägen på Ekholmsskolan i Linköping, som är en traditionell högstadieskola. Den har sedan Ekholmsskolan byggdes varit en integrerad del av verksamheten. Närheten till skolans fritidsgård är ett uppskattat inslag som flitigt används av eleverna. Ekholmsskolan präglas av ett öppet klimat, där elever och föräldrar bemöts av en välkomnande personal. Skolan är omgiven av skogs- och parkområde med egen Parkour-bana. En kort promenad skiljer skolområdet från Ekholmens centrum, dit man enkelt kan ta sig till och från med kollektivtrafik.

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och utveckla grundsärskolan i Linköping?

Vi söker nu elevassistent till grundsärskolan åk.7-9. Vi arbetar i åldersblandade grupper, vilket ger både stimulans och utmaning i din yrkesroll. Du finns med eleverna, som stöd under deras skoldag.

Vi söker dig som:

  • inspireras av att samarbeta med andra elevassistenter, lärarkollegor och föräldrar
  • tycker om att vara en del i ett team
  • ser arbete i flera elevgrupper, som ett gyllene tillfälle till utveckling
  • hanterar ett tydligt och samtidigt tillåtande ledarskap
  • på ett naturligt sätt skapar goda och utvecklande relationer med eleverna

Vi ser gärna att du är:

  • nyfiken
  • reflekterande
  • lösningsfokuserad och kreativ
  • positiv till en arbetsplats i rörelse 

Kvalifikationer

Vill du vara med och utveckla grundsärskolan i Linköping?

Du är utbildad barnskötare, gärna med påbyggnadsutbildning. Meriterande är erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd. Du är trygg i din yrkesroll och känner en stolthet för ditt arbete.

Meriterande är erfarenhet av att arbeta med högstadieungdomar och vana av att motivera eleverna genom samtal. Du har förmågan att se elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får elever att växa.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 25 november 2016