Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Elevassistent, Extra resursSista ansökningsdatum: 2016-08-18
Referensnummer: 103772

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Kontaktperson:
Ann-Catrine Östberg, 013-206155

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Förskolor i Lambohov

Arbetsbeskrivning

Som extra resurs i barngrupp på förskolan ska du tillsammans med arbetslaget ta ansvar för barn som behöver ett utökat stöd och omsorg under sin vistelse i förskolan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet av att arbeta med barn i behov av särskilt stöd. Erfarenhet av barn med koncentrationssvårigheter och neuropsykiatriska funktionhinder är meriterande.

Du har:

Tålamod och är en tydlig gränssättare.

Förmåga att se barnet och ta hänsyn till dennes individuella förutsättningar, samt entusiasmera och engagera barn till en lustfylld och kreativ vistelse på förskolan.

God samarbetsförmåga.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 18 augusti 2016