Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Elevassistent till RosendalsskolanSista ansökningsdatum: 2016-11-18
Referensnummer: 120071

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader

Kontaktperson:
Karin Lång/Rektor, 013-207905

Ansök här!

 

Om arbetsplatsen

Rosendalsskolan är en kommunal friskola. Det innebär att vi kombinerar det bästa av två världar. Den kommunala stabiliteten och långsiktigheten möter korta beslutsvägar, flexibilitet och handlingskraft. Skolan har en internationell prägel som vi är stolta över. Vi är också stolta över att ha duktig personal som brinner för att ge våra elever en god start i livet.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som är elevassistenter alt barnskötare till skola/fritidshem. Tjänsten är tidsbegränsad då ordinarie personal är föräldraledig.

Arbetsuppgifterna innebär att tillsammans med övrig personal ge stöd och omsorg åt elever på mellanstadiet samt att delta i det pedagogiska arbetet.

Du kan läsa mer om vår enhet på www.linkoping.se/rosendalsskolan

Kvalifikationer

Elevassistentutbildning eller barnskötare från Barn- och fritidsprogrammet eller annan gymnasial utbildning med inriktning mot vård och omsorg.

  • Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och kan knyta kontakter med både barn och vuxna.
  • Du har en positiv grundsyn på människors möjligheter att utvecklas och är trygg i din roll.
  • Du är flexibel och visar och stort engagemang i arbetet.   

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 18 november 2016