Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Elevassistent till SkäggetorpsskolanSista ansökningsdatum: 2017-07-11
Referensnummer: 158826

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader

Kontaktperson:
Kajsa Andersson Lundblad, 013-20 79 03

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Skäggetorpsskolan är en skola med elever i årskurs 6-9 där de flesta har mångkulturell bakgrund. Skolan har också flera internationella klasser där nyanlända elever tas emot. Vår skola präglas av ett mycket stort engagemang och hög grad av flexibilitet. Vår idé om kvalitet är vikten av lärarens undervisningspotential i klassrummet och samverkan mellan personal och elever. Vi tror också att kvalité uppnås genom aktivt arbete med värdegrunden och att personal oavsett arbetsuppgifter tar initiativ, påverkar och analyserar verksamheten.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en elevassistent till Skäggetorpsskolan. Som elevassistent blir dina arbetsuppgifter är att stödja elever i klassrum och på raster, det kan dels handla om specifika elever, men arbetsuppgifterna kan även riktas mot grupper av elever. Arbetsuppgifterna kommer att växla under anställningsperioden.

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på 80-100% from 2017-08-10 tom 2017-12-22.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en medarbetare som är flexibel, tillmötesgående och har erfarenhet av arbete med ungdomar med flerspråkig bakgrund. Du behöver vara lyhörd och kunna sätta gränser, samt vara ordningsam och pålitlig. Vi vill också att du tar initiativ och ser möjligheter i vår verksamhet.

Välkommen med din ansökan!

 

 

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 12 juli 2017