Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

ElevassistentSista ansökningsdatum: 2016-08-18
Referensnummer: 108120

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Kontaktperson:
Anna Samuelsson, 013-207942

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Hjulsbroskolan är en f-6 skola i utkanten av Linköping. Vi har en god stämning i arbetslagen och är stolta över att våra elever trivs och har fina resultat.

Arbetsbeskrivning

Som elevassistent behövs du för att stötta en elev som behöver hjälp att lösa sin dag i skolan. Det innebär hjälp med personliga bestyr, att följa med under skoltid och skolaktiviteter. Du samarbetar med övriga pedagoger som undervisar i klassen. Behovet kommer att finnas under detta läsår.

Kvalifikationer

För att passa bra för arbetet vill vi att du:

  • är lugn och flexibel
  • trivs med barn/ungdomar
  • har viss erfarenhet av medicinsk vård

Eftersom arbetat är riktat mot enskild elev söker vi i det här fallet främst en kvinnlig elevassistent.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 18 augusti 2016