Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: http://www.linkoping.se/kommun-och-politik/kommunens-organisation/krisorganisation/

Elevassistent/resursSista ansökningsdatum: 2016-08-19
Referensnummer: 110165

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Kontaktperson:
Gabriella Kindstrand, 013-263451

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Rosenkällans förskola ligger centralt på garnisonsområdet i Linköping med tillgång till en fantastisk utemiljö både på den egna gården och i omgivningarna. Förskolan har 4 avdelningar med ca 70 barn inskrivna. Förskolan tillhör enheten Atlas förskolor.

Arbetsbeskrivning

Arbeta som resurs/assistent åt barn med funktionshinder. Att vara stöd och hjälp åt barnet i vardagen på förskolan. Individuell träning och ev. medicinering förekommer.

Nära samarbete med vårdnadshavare och habilitering och annan resurs personal.

Kvalifikationer

Pedagogisk utbildning önskvärd men även erfarenhet av liknande arbete är positivt.

Tidigare arbete i förskoleverksamhet är meriterande.

Vi söker en person som är trygg i sin yrkesroll , som är flexibel och har en positiv grundsyn och kan se möjligheter . Du har en god samarbetsförmåga. 

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 19 augusti 2016