Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Elevassistent/skolvärdSista ansökningsdatum: 2016-07-11
Referensnummer: 85390

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Kontaktperson:
Magnus Thor, 013-20 77 43

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Ekholmsskolan är en 7-9 med grundskola och grundsärskola. Grundskolan har 300 elever och grundsärskolan har 35 elever. På skolan finns grupp för rörelsehindrade elever och grupp för elever i autismspektrumsyndrom.  Skolan även fotbollsklasser och klasser för inriktning mot matematik, naturvetenskap och entreprenörskap.

Arbetsbeskrivning

Uppdraget som skolvärd/elevassistent innehåller många olika arbetsuppgifter. Skolvärd/elevassistenten ingår i skolans stödorganisation och arbetar tillsammans med skolans elevhälsoteam och ingår skolans trygghetsteam. Du arbetar både med enskilda elever och grupper av elever på lektioner och i andra sammanhang. Du arbetar med tillsynuppgifter på raster och i matsal. 

Som elevassist arbetar du även som processtödjare för våra nyanlända elever.   

Kvalifikationer

Vi söker dig som är fritidsledare eller har motsvarande utbildning och erfarenhet. Du har lätt för att samarbeta, bra på att skapa goda relationer, du är flexibel och har lätt för att ställa om till nya situationer.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 11 juli 2016