Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Psykolog till Södra skolområdetSista ansökningsdatum: 2016-10-09
Referensnummer: 111663

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Therese Wickman, rektor, 013-205501
Magnus Thor, rektor, 013-207743
Maria Milovanovic Hagberg, psykolog Södra skolomr, 013-208743

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Vill du bidra till vårt viktiga elevhälsoarbete och vara ett stöd till våra elever, rektorer, personal och föräldrar? Som en av våra psykologer i södra skolområdet kommer du att vara en värdefull del i arbetet med att skapa en rolig, trygg och lärorik miljö för våra barn och elever!

Arbetsbeskrivning

Ditt arbetsområde kommer att omfatta några av våra skolor i Södra skolområdet. Du kommer att utgå från din arbetsplats som kommer att vara på Ekholmskolan. Ekholmskolan har elever i årskurs 7-9 medan de övriga skolorna du kommer att arbeta mot har elever i årskurs F-6.

 Arbetet kommer att innebära:

  • Samarbete med andra yrkesgrupper i områdets barn- och elevhälsoteam
  • Arbeta handledande och konsultativt mot personal i skola samt sprida psykologisk kunskap
  • Psykologiskt utreda och diagnostisera elever i behov av särskilt stöd
  • Tillfälligt samtalsstöd till barn och ungdomar och föräldrar
  • Delta i kommunens psykologgrupp där bland annat samordningsuppgifter och metodutveckling pågår.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog och som har erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Du får gärna ha en vidareutbildning i konsultativt arbete eller neuropsykologiska frågeställningar. Arbetet ställer krav på kunskaper om kulturella skillnader.

Vi söker dig som tycker om att samarbeta med andra yrkesgrupper och kan tydliggöra och sprida Din psykologiska kunskap. Du har förmåga att arbeta självständigt. Ditt arbetssätt är strukturerat och Du underhåller kontinuerligt din specialistkunskap. 

Då verksamheten är geografiskt spridd så är körkort och bil ett krav.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 9 oktober 2016