Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Extra resursSista ansökningsdatum: 2016-08-07
Referensnummer: 106774

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Pia Bruhn, 013-26 34 08

Ansök här!

Arbetsbeskrivning

Vill du jobba i ett spännande område i ständig utveckling? Vi söker en resurs i form av en tillsvidareanställning på 75-100%. Som resurs ska du tillsammans med arbetslaget på förskolan ta ansvar för ett barn i behov av särskilt stöd.

Vi arbetar med gemensamma projekt utifrån barns nyfikenhet och inflytande. Pedagogisk dokumentation är en viktig del i vårt arbete. Genom den vill vi synliggöra barnens lärande men också den kompetens som en grupp barn och vuxna tillsammans skapar. Dokumentationen ligger sedan till grund för verksamhetens planering. För att utveckla detta arbetssätt har vi även nätverk och en specialpedagog som jobbar i området.  

Kvalifikationer

Förskollärare/barnskötare/undersköterska med kunskap och erfarenhet av att arbeta med barn som är i behov av personligt stöd.   Du ser till barnens bästa och har en förmåga att entusiasmera och engagera barnen. Du har ett positivt förhållningssätt och ett intresse för att utveckla nya arbetsmetoder och vidareutveckla verksamheten. Din samarbetsförmåga är god och du delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor. 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 7 augusti 2016