Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: http://www.linkoping.se/kommun-och-politik/kommunens-organisation/krisorganisation/

Fältsekreterare till Råd & Stöds uppsökande och förebyggandeverksamhetSista ansökningsdatum: 2016-10-17
Referensnummer: 114320

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Katharina Eklund Verksamhetschef, 013-26 36 66

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och utveckla Leanlink Råd & Stöds Fältverksamhet?

Leanlink Råd & Stöd har ett uppdrag att arbeta uppsökande, förebyggande och motiverande riktat mot ungdomar i åldern 10-20 år.

Vår verksamhet är just nu inne i ett spännande förändringsarbete  för att förbättra och utveckla vårt arbete och vi söker nu tre nya medarbetare till vår grupp.

Arbetsbeskrivning

Som ny medarbetare hos oss kommer du få delta i ett spännande utvecklingsarbete och vara med och påverka utformningen av den nya Fältverksamheten. Arbetet i Fältverksamheten är omväxlande med stora möjligheter att tillsammans med dina kollegor styra och påverka innehållet i ert arbete inom ramen för det avtal verksamheten har med omsorgsnämnden.

Som medarbetare hos oss kommer du ingå i en arbetsgrupp om sex personer och en gruppledare.

Vårt arbete bedrivs både på dag, kvällar och helger.

Kvalifikationer

Vi söker flexibla, drivande, uthålliga och initiativtagande medarbetare med en god samarbetsförmåga och personlig mognad.

Du ska vara  socionom eller ha en annan beteendevetenskaplig högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Det är meriterande om du har erfarenhet av kommunal socialtjänst och uppsökande arbete gentemot ungdomar.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Inom Linköpings kommun har du bra möjligheter till fortbildning och kompetensutveckling. Kommunen erbjuder sin personal hälsoförmån i form av ersättning för hälso- och friskvårdsaktiviteter.

Körkort är ett krav.

Leanlink är kommunens utförare av stöd, omsorg, IT och kommunikation, kost och restaurang samt kommunintern service. Verksamheten som bedrivs är eller kan vara konkurrensutsatt. Leanlink har ca 2000 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Våra kärnvärden bygger på lojalitet, empati, ansvar och närhet vilka tillsammans utgör grunden för vår verksamhet.
Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 17 oktober 2016