Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Förskollärare till Askeby, Bankekind, Vårdsberg och ÖrtomtaSista ansökningsdatum: 2016-09-25
Referensnummer: 113697

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Charlott Yxnäs, 013-205946

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Askeby, Bankekind, Vårdsberg och Örtomta är alla områden med närhet till Linköping. Vi behöver nu förstärka vår organisation med ytterligare förskollärare som vill vara med och utveckla förskolorna i området. Är du den vi söker?

Arbetsbeskrivning

Som förskollärare ansvarar du för den pedagogiska verksamheten tillsammans med övriga kollegor i arbetslaget. Inom vår enhet finns goda möjligheter till ett kollegialt lärande i nätverksgrupper. Är du ny i förskolläraryrket får du tillgång till stöd av en mentor.

Kvalifikationer

Som person är du nyfiken och intresserad av barns upptäckande och utforskande. Du har förmågan att se det enskilda barnets behov och skapar förutsättningar för utveckling och lärande i samspel med andra. Du har ett reflekterande förhållningssätt och är lyhörd gentemot barn, föräldrar och kollegor. Du får gärna ha erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete och förmåga att driva utvecklingsarbetet i verksamheten framåt.  

Vi har valt att i denna rekryteringsprocess genomföra en rekryteringskväll den 6 oktober mellan 17 och 20 på Apotekaregatan 13C där du har möjlighet att träffa flera förskolechefer samtidigt. Har du sökt flera av våra tjänster kommer du under en och samma kväll att bli inbokad på kortare intervjuer hos våra förskolechefer. Du kommer denna kväll också ha möjligheten att besöka flera montrar som vi har satt upp för att du ska kunna få information och inspiration kring hur vi inom Linköpings kommun arbetar i våra förskolor.

Vi bjuder på enklare förtäring under kvällen. Välkommen!

Om du av en eller annan anledning inte kan delta under denna kväll så ber vi dig nämna detta i ditt personliga brev.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 25 september 2016