Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Förskollärare


Kontaktperson:
Charlott Yxnäs, 013-2065946
Fackliga representanter:
Lars Wide - Lärarförbundet , 013 20 87 39

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Askeby, Bankekind, Vårdsberg och Örtomta är alla områden med närhet till Linköping. Vår verksamhet består i dagsläget av sammanlagt 6 förskolor och en dagbarnvårdare. Vi behöver nu förstärka vår organisation med ytterligare förskollärare som vill vara med och utveckla förskolorna i området.

Arbetsbeskrivning

Är du den vi söker? 
Hos oss får du möjlighet att arbeta med att utveckla våra miljöer, vår dokumentation och vårt samarbete för att kunna erbjuda alla barn en utbildning med hög kvalitét! Som förskollärare ansvarar du för den pedagogiska verksamheten tillsammans med övriga kollegor i arbetslaget.
Du ansvarar också för att utveckla verksamheten ihop med övriga förskollärare och förskolechef. Beroende på erfarenhet finns även möjligheten att axla rollen som arbetslagsledare.

Kvalifikationer

  • Förskollärare med legitimation.
  • Som person är du nyfiken och intresserad av barns upptäckande och utforskande.
  • Du har förmågan att se det enskilda barnets behov och skapar utifrån det förutsättningar för utveckling och lärande i samspel med andra.
  • Du har ett reflekterande förhållningssätt och är lyhörd gentemot barn, föräldrar och kollegor.

Meriterande är om du brinner för de estetiska lärprocesserna.
Du får gärna ha erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete och förmåga att driva utvecklingsarbete i verksamheten framåt.

Vi erbjuder

  • Vi använder oss av lärplattor som pedagogiskt verktyg, där varje medarbetare förfogar över en egen.
  • Generöst friskvårdsbidrag.
  • Specialpedagogisk kompetens finns i området och är en god resurs i arbetet med att stödja pedagoger och barn.
  • Fantastiska kollegor och härliga barn och föräldrar!!
  • Är du ny i förskolläraryrket får du tillgång till stöd av en mentor.

Låter det här intressant? Ansök redan idag då rekryteringsarbetet kommer att pågå fortlöpande och intervjuer kan komma att hållas innan ansökningstiden har gått ut.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 15 augusti 2016