Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Förskollärare alternativt lärare till Ljungsbro skolaSista ansökningsdatum: 2016-09-22
Referensnummer: 113378

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Conny Oskarsson, 013-206737

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Ljungsbro skola är en F-9-skola med cirka 500 elever. Skolan ligger en dryg mil utanför Linköpings centrum med goda bussförbindelser i ett naturskönt område med tillgång till skog och Göta Kanal.

Vi söker nu en förskollärare alternativt lärare med behörighet att undervisa i förskolan. Tjänsten är på 100% och är en tillsvidareanställning.

Arbetsbeskrivning

I samarbete med övriga pedagoger kommer du ansvara för barnen i förskolan, där ni tillsammans ansvarar för aktivt främja elevernas maximala lärande.

Du kommer ingå i arbetslaget för F-3, och ansvara du för att planera, organisera och utveckla verksamheten i enlighet med läroplanen tillsammans med dina kollegor.

I tjänsten ingår även fritidsverksamhet där du i samverkan med övrig personal ansvarar för öppning/stängning av fritids.

Kvalifikationer

Förskollärare eller lärarexamen med behörighet att undervisa i förskoleklass.

Vi ser gärna att du:

  • är ansvarstagande, strukturerad och kvalitetsmedveten
  • är lyhörd och har förmågan att anpassa förhållningssätt och verksamhet utifrån barnens behov samtidigt som du har ett helhetsperspektiv för verksamheten
  • vågar prova och utveckla andra arbetsmetoder och gärna delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor
  • är trygg i lärarrollen
  • har god samarbetsförmåga och kommunicerar utifrån ett lösningsfokuserat perspektiv i varje möte med kollegor, barn och föräldrar
  • genom ett medvetet förhållningssätt skapar trygghet, förtroende och goda relationer
Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 22 september 2016