Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Förskollärare i förskoleklass eller år 1 till ÄnggårdsskolanSista ansökningsdatum: 2017-06-05
Referensnummer: 148367

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Åsa Norberg, 013-20 78 38

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Änggårdsskolan är en skola som ligger i bostadsområdet Lambohov. Skolan har cirka 340 elever i åldrarna 6-12 år och består av förskoleklasser, grundskola och fritidshem. Trygghet, god lärmiljö och goda kunskaper står i fokus på Änggårdsskolan och skolans vision ska vara tydlig för personal, elever och föräldrar. På Änggårdsskolan arbetar vi för maximalt lärande, lust och engagemang.

Vi söker nu en förskollärare alternativt lärare med behörighet F-3, 100 %.

Arbetsbeskrivning

Du som söker jobbet som förskollärare alternativt lärare F-3 på Änggårdsskolan ska tillsammans med kollegorna driva och utveckla vår verksamhet i förskoleklass på förmiddagen och på fritidshemmet på eftermiddagen. Barnen ska möta en trygg och kreativ lärandemiljö under hela dagen. En viktig del i uppdraget är att stimulera elevernas sociala kompetens, kamratrelationer och att bidra till ett demokratiskt förhållningssätt.

Du kommer att ansvara för planering, genomförande och uppföljning av verksamheten i förskoleklassen och i fritidsverksamheten på eftermiddagen tillsammans med kollegorna. Som förskollärare alternativt lärare F-3 ska du verka för att ge barnen de bästa möjligheter till en god lärandesituation. Du ska även utveckla undervisningen så att den utgår från vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet.

Kvalifikationer

Du är legitimerad förskollärare alternativt lärare F-3 med lärarlegitimation. Du har ett arbetssätt där elevinflytande och flexibilitet är en naturlig del. Du är förtrogen med läroplanen och dess värdegrund och kunskapssyn. Behörighet i musikundervisning är meriterade.

Vi söker dig som kan och vill ta ansvar i en god pedagogisk verksamhet som alltid sätter eleven i centrum. Du ska vara en del av fritidshemmet som ger eleverna trygghet, glädje, lust och engagemang.

  • Du har goda pedagogiska kunskaper, är väl förtrogen med förskoleklassens/fritidshemmets styrdokument och tillämpar dessa i den dagliga verksamheten
  • Du har ett positivt förhållningssätt, är tydlig och lyhörd samt har en förmåga att entusiasmera och engagera
  • Du visar ett engagemang för att utveckla arbetsmetoder och vidareutveckla verksamheten
  • Du är lösningsfokuserad och visar god förmåga att skapa relationer med elever, kollegor och föräldrar

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 5 juni 2017