Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Förskollärare med DRIV till StureforsSista ansökningsdatum: 2016-11-30
Referensnummer: 120840

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Marie Sturehed, 013-20 55 02

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Sturefors växer, vill du vara med? Till hösten 2017 öppnar vi upp Norrberga förskola/skola. Vill du vara med och driva och utveckla förskolans verksamhet, då är Sturefors platsen för dig!

Förskolorna i Sturefors finns på - Björnbärsvägen, Lingonvägen och Stureforsvägen. Vår gemensamma vision är:

             "En förskola för alla där kunskap och människor växer”

                          Engagemang - Kompetens - Arbetsglädje

Som förskollärare i Sturefors kommer du att vara en del av ett arbetslag som ständigt lär och utvecklas. Här arbetar engagerade, stolta och drivande pedagoger med erfarenhet och kompetens. I området finns även tillgång till gemensamma stödresurser inom bland annat specialpedagogik och kvalitetsarbete.

I Sturefors förskoleverksamhet har vi arbetslagsledare, hälsoinspiratörer, IKT- ansvarig, kulturombud, utvecklingsledare med ämnespiloter inom NTA, Genus och Språk. Vi satsar på att utveckla utomhusmiljön på våra förskolor för att skapa en mer lärande miljö och lustfylld utevistelse.

Som arbetsgivare vill vi ligga i framkant i det pedagogiska arbetet och ständigt utveckla våra arbetsmetoder. Vi vill också skapa förutsättningar för ett hållbart arbetsliv genom förmånliga anställningsvillkor som utökad partiell föräldraledighet och generös friskvårdsersättning. Vi erbjuder även regelbunden fortbildning och kompetensutveckling. För dig som är nyexaminerad förskollärare erbjuder vi en strukturerad introduktionsperiod med en egen mentor.

Arbetsbeskrivning

Du kommer tillsammans med dina kollegor att ansvara för utvecklingen av förskolorna i Sturefors. Du driver det pedagogiska arbetet i barngruppen, har starkt barnfokus och skapar miljöerna så det blir stimulerande och utmanande för barnens utveckling. Det systematiska kvalitetsarbetet ingår med en självklarhet i ditt arbetssätt.

Kvalifikationer

Du har Förskollärarexamen med inriktning mot förskola. Du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolans läroplan och styrdokument och tillämpar dessa i den dagliga verksamheten.

En positiv inställning är en förutsättning och du har intresse för att utveckla nya arbetsmetoder samt sprida kunskap och erfarenheter till kollegor.

Till detta uppdrag söker vi dig som har förmågan att tänka nytt, är engagerad och ser möjligheter att utveckla och utvecklas. Du har personlig mognad och ett förhållningssätt som stämmer överens med förskolans värdegrund. Du är lyhörd och kommunikativ när det gäller såväl barn som vuxna.

Vill du bli en i vår gemenskap och bidra med dina kunskaper, erfarenheter och personlighet? Tveka då inte att skicka in din ansökan!

För att tjänsten ska gälla tillsvidare krävs att du har förskollärarlegitimation.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 30 november 2016