Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Förskollärare nya förskolan HarvestadsskolanSista ansökningsdatum: 2017-04-23
Referensnummer: 145356

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Catharina Bladh Förskolechef, 013-205599

Ansök här!

Vill du vara med och fortsätta uppstarten av en ny förskola? Då är förskolan i Harvestad platsen för dig!

Om arbetsplatsen

Förskolan Nybrovägen 1 är en nybyggd förskola belägen i södra delarna av Linköping. Förskolan, som har fyra avdelningar, öppnades hösten 2015 och vi är nu mitt uppe i utmaningen med att utveckla vår verksamhet, våra rutiner och våra arbetssätt för att skapa en trygg, rolig och lärorik förskola. Vi arbetar tillsammans för att driva vår utveckling framåt och här finns möjlighet för dig som är nyfiken, kreativ och driftig att förverkliga pedagogiska idéer tillsammans med dina kollegor.

I området finns tillgång till gemensamma stödresurser inom bland annat specialpedagogik, kvalitetsarbete och flerspråkighet.

Som arbetsgivare vill vi ligga i framkant i det pedagogiska arbetet och ständigt utveckla våra arbetsmetoder. Vi vill också skapa förutsättningar för ett hållbart arbetsliv genom förmånliga anställningsvillkor som utökad partiell föräldraledighet och generös friskvårdsersättning. Vi erbjuder även regelbunden fortbildning och kompetensutveckling.

Arbetsbeskrivning

Du kommer tillsammans med dina kollegor ansvara för utvecklingen och av förskolan på Harvestadsskolan. Du driver det pedagogiska arbetet i barngruppen, har starkt barnfokus och skapar miljöerna så det blir stimulerande och utmanande för barnens utveckling. Det systematiska kvalitetsarbetet ingår med en självklarhet i ditt arbetssätt.

Som förskollärare på förskolan Nybrovägen 1 är du trygg, ansvarstagande, flexibel och lyhörd, vilket innebär att du trivs med omväxlande arbetsuppgifter och tycker om att se barnen utvecklas. 

Kvalifikationer

  • Du har Förskollärarexamen med inriktning mot förskola.
  • Du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolans läroplan och styrdokument och tillämpar dessa i den dagliga verksamheten.
  • En positiv inställning är en förutsättning och du har intresse för att utveckla nya arbetsmetoder samt sprida kunskap och erfarenheter till kollegor.
  • Till detta uppdrag söker vi dig som har förmågan att tänka nytt, är engagerad och ser möjligheter att utveckla och utvecklas.
  • Du har personlig mognad och ett förhållningssätt som stämmer överens med förskolans värdegrund. Du är lyhörd och kommunikativ när det gäller såväl barn som vuxna.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

För en tillsvidareanställning som förskollärare krävs enligt skollagen en förskollärarlegitimation. Fram tills dess att legitimation kan uppvisas är anställningen en allmän visstidsanställning.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 23 april 2017