Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Förskollärare till AskebySista ansökningsdatum: 2016-11-21
Referensnummer: 121249

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Charlott Yxnäs, 013-205946

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Vi söker förskollärare till våra förskolor i Askeby, som ligger på landet, men ändå inom 20-25 minuters restid från Linköpings centrum. 
Vi erbjuder dig en arbetsplats som genomsyras av nyfikenhet och vilja att tänka nytt. Vi är kompetenta och engagerade medarbetare som sätter barn och utveckling i fokus.

Sök till oss på Askeby om du vill vara med och driva utvecklingsarbete och göra förskolan till barnens bästa förskola!!

Arbetsbeskrivning

Som förskollärare arbetar du utifrån gällande styrdokument.
För dig som är positiv, nyfiken, flexibel och har ett tydligt barnfokus finns det stora förutsättningar att tillsammans med engagerad och kunnig personal vara med och utveckla arbetet vidare på förskolan.
Ett utforskande arbetssätt och barns nyfikenhet inbjuder till ett skapande, experimenterande och stimulerande lärande.
Pedagogisk dokumentation är ett naturligt arbetsredskap för att synliggöra, utveckla och kvalitetssäkra barns lärprocesser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har förskollärarexamen. Det är en merit att ha arbetat i förskolan tidigare. Enligt Skollagen krävs legitimation för tillsvidareanställning. Du som har förskollärarexamen men saknar legitimation, anställs på tidsbegränsad anställning enligt Skollagen.

Vi erbjuder

  • Friskvårdsbidrag
  • Kompetensutveckling

Och för dig som är nyutexaminerad erbjuder vi en givande introduktionsperiod med mentor.

  • Du är engagerad, positiv, ser möjligheter och är ansvarstagande.
  • Du har en stor arbetsglädje, jobbar för ett gott samarbetsklimat där man hjälper varandra när det behövs.
  • På ett professionellt sätt ska du tillsammans med kollegorna lägga grunden för barnens lustfyllda utveckling i en lärandemiljö.
  • Du har ett stort intresse och erfarenhet av pedagogisk utveckling och tycker att det är kul att arbeta i förskolan.
  • Du har ett professionellt förhållningssätt gentemot barn, föräldrar och kollegor.

Din roll som pedagog och förebild är betydelsefull.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 21 november 2016