Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Förskollärare till Brokind och Bestorp


Kontaktperson:
Catharina Bladh, 013-205599

Ansök här!

Om arbetsplatsen

"Lek och lärande med trygghet och glädje" - det är vår vision!

Omtanke, gemenskap och trygghet är viktigt för oss på förskolor i Brokind och Bestorp. Här arbetar vi med att stimulera barns utveckling genom att erbjuda lek, lärande och omsorg. Förskolorna som ligger i natursköna Brokind och Bestorp, har tre avdelningar och en egen kokerska som lagar maten från grunden.

Arbetsbeskrivning

Det här innebär det att vara förskollärare hos oss: Du kommer tillsammans med dina kollegor ansvara för utvecklingen av verksamheten. Du driver det pedagogiska arbetet i barngruppen, har ett starkt barnfokus och skapar miljöerna så det blir stimulerande och utmanande för barnens utveckling. Det systematiska kvalitetsarbetet ingår med en självklarhet i ditt arbetssätt.

Vi erbjuder dig bland annat;

ett stort utbud av kompetensutveckling personalmöten till större delen förlagda på dagtid forum för kollegialt lärande mellan pedagogerna i de olika verksamheterna introduktionsperiod med en mentor för dig som är nyexaminerad.

Som arbetsgivare vill vi ligga i framkant i det pedagogiska arbetet och ständigt utveckla våra arbetsmetoder. Vi vill också skapa förutsättningar till ett hållbart arbetsliv genom förmånliga anställningsvillkor, till exempel utökad partiell föräldraledighet och generös friskvårdsersättning.

Kvalifikationer

Till detta uppdrag söker vi dig som har förmågan att tänka nytt, är engagerad och ser möjligheter att utveckla och utvecklas.

Du har Förskollärarexamen med inriktning mot förskola, har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolans läroplan och styrdokument samt tillämpar dessa i den dagliga verksamheten.

Vi söker dig som;

trivs med omväxlande arbetsuppgifter är trygg, ansvarstagande, flexibel och lyhörd har personlig mognad och ett förhållningssätt som stämmer överens med förskolans värdegrund är lyhörd och kommunikativ när det gäller såväl barn som vuxna.

En positiv inställning är en förutsättning! Likaså förutsätter vi att du har intresse för att utveckla nya arbetsmetoder samt sprida kunskap och erfarenheter till kollegor.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

För att tjänsten ska gälla tillsvidare krävs att du har förskollärarlegitimation.

Vi har valt att i denna rekryteringsprocess genomföra en rekryteringskväll den 6 oktober mellan 17 och 20 på Apotekaregatan 13C där du har möjlighet att träffa flera förskolechefer samtidigt. Har du sökt flera av våra tjänster kommer du under en och samma kväll att bli inbokad på kortare intervjuer hos våra förskolechefer. Du kommer denna kväll också ha möjligheten att besöka flera montrar som vi har satt upp för att du ska kunna få information och inspiration kring hur vi inom Linköpings kommun arbetar i våra förskolor.

Vi bjuder på enklare förtäring under kvällen. Välkommen!                                                                                          

Om du av en eller annan anledning inte kan delta under denna kväll så ber vi dig nämna detta i ditt personliga brev.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 25 september 2016