Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: http://www.linkoping.se/kommun-och-politik/kommunens-organisation/krisorganisation/

Förskollärare till dygnetruntomsorgenSista ansökningsdatum: 2016-08-01
Referensnummer: 108111

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Ulla Carlsson, 013-20 68 78

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Aftonstjärnans Dygnet Runt söker förskollärare. Dygnet runtomsorgen är en verksamhet som har både förskola och fritidsverksamhet för barn 1- tom 12 år. På dagen är Aftonstjärnan en förskola styrd av Lpfö 98/10 och på kvällar och helger en annan pedagogisk verksamhet med omsorgsfokus.

Vid årsskiftet 2016/2017 kommer Dygnet Runtomsorgens alla förskolor att flytta in i nybyggda lokaler i Ryd och bli Solhaga Dygnet Runt. Här kommer barn och pedagoger få njuta av en Reggio Emilia influerad verksamhet med handledning av pedagogista.

Arbetsbeskrivning

Arbetet är omväxlande och ger stor frihet att anpassa verksamheten utifrån barnens och dina intressen och behov. Du får arbeta i ett väl inarbetat arbetslag som har stor respekt för varandras olikheter i tänkande och ser utmaningar där andra ser hinder. Du kommer att arbeta dagtid och vara en viktig länk i arbetslaget.

Kvalifikationer

  • Du ska vara legitimerad förskollärare.
  • Du ska ha god samarbetsförmåga, kunna arbeta självständigt och vara initiativtagande.
  • Tilltro till barnens förmåga och ett positivt synsätt är viktigt.

Kompetensutveckling ges i inskolningsprogram för alla nyanställda!

Välkommen till område Ryd där alla får möjlighet att bli sitt bästa jag!

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 1 augusti 2016