Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Förskollärare till förskoleklass och fritidsSista ansökningsdatum: 2017-03-02
Referensnummer: 136662

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Christina Bradley-Ireman, 013-207899

Ansök här!

Om arbetsplatsen

På Vidingsjöskolan finns kompetent, erfaren och engagerad personal som arbetar tillsammans för att ge våra 350 elever i åk F-6 förutsättningar att utveckla sina förmågor och färdigheter. Vi vill att eleven ska vara i fokus och genom att använda olika metoder och varierade arbetssätt försöker vi anpassa undervisningen till varje individs behov och därmed skapa en stabil grund för ett livslångt lärande.

Vidingsjöskolan är en F-6 skola som ligger i en vacker omgivning i den sydöstra delen av Linköping, fem kilometer från city. Vi har naturen runt knuten och erbjuder natursköna strövområden, med bland annat en s.k. skolskog som används mycket av skola och fritidshem.

Arbetsbeskrivning

Vidingsjöskolan söker nu en förskollärare till förskoleklass- och fritidsverksamheten för anställning i april/maj 2017 el efter överenskommelse.

Vi arbetar aktivt med samverkan både mellan lärarna och eleverna, men också mellan hem och skola, för att ge eleverna en trygg grund att stå på då vi ser att det ger oss förutsättningar att vara en bra skola.

Det är först när trygghet och kunskap går hand i hand som vi verkligen kan tala om en skola att längta till. Om du liksom vi uppskattar samverkan, kunskap och trygghet är du välkommen att söka till oss på Vidingsjöskolan - där glädje och kreativitet ger eleverna en skola att längta till!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är förskollärare och som vill arbeta i förskoleklass och fritidshem.

Om du vill bli en i vårt team behöver Du ha en flexibel personlighet, både gällande organisation och mänskliga möten. Du ska vilja se det bästa i alla barn, och brinna för att hjälpa varje barn att nå maximalt lärande. Du ska både kunna samarbeta och ta eget ansvar.

Vi vill även att du;

  • har förmågan att se elevers olika behov, ta hänsyn till deras individuella förutsättningar
  • drivs av en vilja att se möjligheterna till förbättringar, där målen för verksamheten är tydliga och eleven alltid finns i fokus
  • har lätt för att arbeta i arbetslag då samarbete är en viktig del i arbetet på skolan

Är det du? Då ser vi verkligen fram emot din ansökan!

Välkommen att söka till oss på Vidingsjöskolan!

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 2 mars 2017