Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Förskollärare till förskoleklass på NygårdsskolanSista ansökningsdatum: 2016-06-28
Referensnummer: 106366

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Therese Andersson, 013-26 38 17

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Nygårdsskolan är en F-5 skola i Skäggetorp med stor mångkulturell mångfald. Skolan har cirka 230 elever. I januari 2017 flyttar vi in i våra helt nya lokaler och kommer där att befinna oss i samma byggnad som förskolan vilket ska stärka samverkan och övergångar ytterligare. Vi kommer också ha fokusbibliotek med bibliotekarie. I dagsläget har Nygårdsskolan cirka 50 medarbetare och behöver nu utöka med ytterligare personal inför höstterminen då vi startar tre förskoleklasser mot tidigare två paralleller. I förskoleklass återfinns erfaren personal som arbetar utifrån en väletablerad struktur men också vidareutvecklar verksamheten för att ytterligare möta barnens behov.

Arbetsbeskrivning

Nygårdsskolan söker en förskollärare till förskoleklass. Ditt primära uppdrag är arbetet i förskoleklass oh utöver det samverkan med kollegor bland annat via årskurslag och arbetslag. Under kommande läsår innebär denna samverkan även kollegialt lärande via Läslyftet.

Kvalifikationer

Du som söker har förskollärarutbildning med behörighet att arbeta i förskoleklass.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 28 juni 2016