Fortsatt eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland: Eldningsförbud, mer information

Förskollärare till förskoleklass på SlestadsskolanSista ansökningsdatum: 2016-06-26
Referensnummer: 101309

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Michael Johansson, 013-206044

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Slestadsskolan ligger i stadsdelen Lambohov i Linköping. Vi har elever från förskoleklass till år 6. Det finns även en särskola för elever i årskurs 1-6. På skolan finns 4 fritidshemsavdelningar för årskurs F-3. Totalt är vi 370 elever.

Arbetsbeskrivning

Slestadsskolan söker dig som brinner för ditt uppdrag och som vill hjälpa oss i vår strävan att bli en av Linköpings bästa skolor. Att sätta eleven i centrum, ha fokus på
kunskap och trivsel är viktigt. Du är en positiv person som är tydlig i din
ledarroll och har lätt att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare eller lärare behörig att undervisa i förskoleklass.

Låter detta som du? Sök då denna tjänst hos oss på Slestadsskolan.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 26 juni 2016