Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Förskollärare till Förskoleklass, Vreta Kloster skolaSista ansökningsdatum: 2017-04-18
Referensnummer: 143982

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Marie Öberg, 013-205626

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Vreta Klosters skola är en tvåparalellig skola för årskurs F-6 med cirka 300 elever. Skolan ligger en mil från Linköping, bredvid Vreta Kloster kyrka och alldeles intill vackra Bergs slussar. Det är mycket goda bussförbindelser till och från arbetsplatsen.

Skolan har cirka 45 anställda, då inräknat vaktmästare, administrativ personal, kökspersonal och städpersonal. Vi får ofta höra av timvikarier att det är en lugn och trevlig skola där vi hjälper och ställer upp för varandra

Arbetsbeskrivning

Vi söker en förskollärare som ska arbeta i förskoleklass och eftermiddagar i fritidshem.

Vi erbjuder en arbetsplats där vi skapar undervisning utifrån elevernas nyfikenhet och förutsättningar. Du får ta del av en verksamhet som aktivt arbetar för medarbetarskap, ledarskap, jämställdhet och mångfald.

Våra arbetssätt genomsyras av ledorden likvärdighet, maximalt lärande för alla samt engagemang och lust. Vi arbetar bland annat med kollegialt lärande och den röda tråden från förskoleklass till år 6.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har förskollärarexamen alternativt lärare i årskurs F-3.

I ditt arbete sätter du elevernas kunskapsutveckling i fokus där du anpassar dig till elevernas behov.

Vidare ser vi gärna dig som:

  • är ansvarstagande, strukturerad och kvalitetsmedveten
  • har god samarbetsförmåga och kommunicerar utifrån ett lösningsfokuserat perspektiv i varje möte med kollegor, elever och föräldrar.
  • är engagerad och visar egen drivkraft där du tar egna initiativ för att bidra till verksamhetens mål.
  • har lätt för att anpassa dig till nya eller förändrade krav och förutsättningar.
I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 18 april 2017