Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Förskollärare till HarvestadsskolanSista ansökningsdatum: 2017-05-19
Referensnummer: 147815

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Jenny Linde, 013-208894

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och bygga nytt, då är Harvestadsskolan platsen för dig! 

Som förskollärare i Förskoleklassen på Harvestad är du tryggheten, glädjen, utmanaren, uppmuntraren och utvecklaren. Det innebär att du trivs med omväxlande arbetsuppgifter och att du tycker om att se dina elever växa och utvecklas. Du anser att systematiskt kvalitetsarbete är självklart och du drivs av att vara en del av utvecklingen. 

Harvestadsskolan är en nybyggd skola i södra delarna av Linköping och vi fortsätter att växa med ytterligare en skolbyggnad. Hösten kommer präglas av nybyggaranda och du är en självklar del i att skapa goda rutiner och ett framåtsyftande arbetssätt för förskoleverksamheten.

Arbetsbeskrivning 

Du kommer tillsammans med en kollega ansvara för er klass och tillsammans med ditt arbetslag på sex förskollärare ansvara för utvecklingen Harvestadsskolan förskoleverksamhet. Du utgår från gällande styrdokument, brinner för att synliggöra lärandet i förskoleklassen och för att hitta kreativa vägar för detta. Vi använder metoden ASL, Att Skriva sig till Läsning. 

Kvalifikationer

Förskollärarexamen eller Grundskollärare med behörighet för förskoleklass.

  • Du är ansvarstagande, lyhörd och har förmåga att se till varje barns individuella behov och förutsättningar.
  • Du gillar att samarbeta och förväntas delta aktivt i ditt arbetslag.
  • Du har ett professionellt förhållningssätt i mötet med barn och föräldrar och du entusiasmerar och engagerar och ser inte uppkomna utmaningar som ett hinder.
  • Du drivs av en vilja att se möjligheter till förbättringar både för verksamheten, för dig själv och för eleven. 

Stor vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 19 maj 2017