Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Förskollärare till Konstruktörsgatan 29Sista ansökningsdatum: 2016-10-21
Referensnummer: 113521

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Lena Ribbhammar, 013207082

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Vi söker drivande förskollärare som gillar utmaningar och vill vara med i vårt pedagogiska utvecklingsarbete. Pedagoger som med glädje och nyfikenhet möter barnen varje dag och tillsammans skapar spännande dagar utifrån Läroplanen, skollagen och barnkonventionen till Konstruktörsgatan 29. Förskolan har fyra avdelningar som är åldersindelade.

Konstruktörsgatan har närhet till skog och grönområden.

Vår förskola har tillagningskök där vår kokerska lagar maten.

Arbetsbeskrivning

Som förskollärare ansvarar du för att läroplanens mål och intentioner förverkligas. Du ansvarar för att tillsammans med arbetslaget planera, utveckla, genomföra och dokumentera det pedagogiska arbetet utifrån förskolans läroplan och styrdokument.

Kvalifikationer

Vem är du?

  • Du är utbildad förskollärare/lärare mot tidigare åldrar inriktning förskola och har ett professionellt förhållningssätt.
  • Du är väl förtrogen med förskolans läroplan och styrdokument och ser dess utmaningar som stimulerande.
  • Du är mångfaldsmedveten och har en förmåga att se och ta tillvara olikheter. Förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar.
  • Du har ett interkulturellt arbetssätt.
  • Du är trygg i dig själv, har lätt för att ta egna initiativ och har ett starkt driv.
  • Du är öppen lyhörd, engagerad och ser möjligheter.

Som person bör du vara flexibel och ha god kommunikationsförmåga samt vara samarbetsorienterad både mot kollegor, barn och föräldrar.

Tillsammans i arbetslaget skapar du lärmiljöer som stimulerar och utmanar till lärande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet erfarenhet från arbete i förskola är meriterande men ej ett krav.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 21 oktober 2016