Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Förskollärare till LambohovSista ansökningsdatum: 2016-09-25
Referensnummer: 113781

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Ann-Catrine Östberg, 013-206155

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Nyfiken och reflekterande förskollärare till förskolorna i Slestad, Slaka och Skeda Udde

Vill du jobba i spännande område i ständig utveckling? Vi är en grupp glada, engagerade och nyfikna pedagoger som välkomnar nya medarbetare till vårt område. Vi söker nu förskollärare till Slestad, Slaka och Skeda Udde.

Hela förskoleområdet arbetar med ett övergripande tema som mynnar ut i olika projekt på varje förskola, där barns nyfikenhet och delaktighet är viktiga värden. Det här läsåret är vårt gemensamma tema litteratur där förskolornas projekt startar i en barnbok.

En förutsättning för vårt projekterande arbetssätt är pedagogisk dokumentation. Genom den reflekterar vi för att se och fånga barnens nyfikenhet, frågor och förändrade kunnande. Detta ligger sedan till grund för hur vi utmanar barnen i sitt fortsatta lärande och utvecklar verksamheten vidare. Hos oss är det viktigt att barnen ges möjlighet att vara kreativa, utvecklas och förundras genom de hundra språken.

Arbetsbeskrivning

Som pedagog hos oss får du:

  • Engagerade och kompetenta kollegor
  • Ingå i ett sammanhang med nätverk som leds av vår pedagogista och bygger på kollegialt lärande
  • Kvalitetsdagar – vi avsätter 5 dagar/läsår för systematiskt kvalitetsarbete i arbetslaget
  • Studiedagar – 4 dagar/läsår med kontinuerlig kompetensutveckling
  • Samarbete med specialpedagog och pedagogista som stöttar och utmanar våra tankar

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • är en medforskande förskollärare som är nyfiken och vill arbeta med det kompetenta barnet
  • ger barnen möjlighet att formulera egna teorier och hypoteser
  • är van att reflektera eller är villig att öva på detta
  • är nyfiken på andras tankar
  • har ett positivt förhållningssätt

Vi har valt att i denna rekryteringsprocess genomföra en rekryteringskväll den 6 oktober mellan 17 och 20 på Apotekaregatan 13C där du har möjlighet att träffa flera förskolechefer samtidigt. Har du sökt flera av våra tjänster kommer du under en och samma kväll att bli inbokad på kortare intervjuer hos våra förskolechefer. Du kommer denna kväll också ha möjligheten att besöka flera montrar som vi har satt upp för att du ska kunna få information och inspiration kring hur vi inom Linköpings kommun arbetar i våra förskolor.

Vi bjuder på enklare förtäring under kvällen.

Välkommen!                                                                                         

Om du av en eller annan anledning inte kan delta under denna kväll så ber vi dig nämna detta i ditt personliga brev.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 25 september 2016